Ik hoop natuurlijk dat je blij bent met je bestelling. Mocht dat helaas niet het geval zijn, is op deze pagina het retourbeleid te lezen. 

Retourneren:

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Retourneert u de gehele bestelling, dan krijgt u het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. Retourneert u een deel van de bestelling, dan worden eventuele verzendkosten niet vergoed. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor rekening van de klant. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@doordaantje.nl. Wij zullen u een retourformulier toesturen dat u geheel ingevuld bij uw retourzending kunt voegen. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Maatwerk:

Veel producten die u via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt, bijvoorbeeld met een naam. Het herroepingsrecht is dan niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief. Deze artikelen kunnen dus niet worden geretourneerd. 

 

© 2019 - 2024 door Daantje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

I.v.m. vakantie de webshop gesloten tot 8 augustus 2024