Hi! Super leuk dat je een kijkje neemt in mijn webshop.

Omdat veel mensen het leuk vinden het gezicht achter een webshop te zien hierbij een voorstelrondje!

Mijn naam is Daniëlle, 1.62m lang, vandaar de bijnaam Daantje. Ik ben asportief en dol op roze, panterprint, witte chocolade en mijn drie mannen. Twee kleine (5 en 7 jaar) en één grote. Met mijn gezin woon ik aan het randje van Den Haag. Naast het werk voor de webshop werk ik in hetzelfde Den Haag ook een paar dagen per week als dialyseverpleegkundige in het ziekenhuis. 

In die job ben ik altijd aan het zorgen voor anderen. Daarom vind ik het extra leuk dat ik voor de webshop alles zelf kan beslissen. Het is helemaal 100% Daantje en dat voelt heel fijn. 

Als puber drukte ik al zelf shirts met het strijkijzer van mijn moeder. Nu achteraf met soms best genante teksten. Toen ik voor de verjaardagen voor mijn kids op zoek was naar verjaardagshirts besloot ik ze zelf te gaan maken. Voor mijn 30ste verjaardag tracteerde ik mezelf op de benodigde apparatuur. Vol enthousisme stortte ik me op mijn nieuwe hobby. Zo ging het steeds meer kriebelen om een eigen webshop te openen. En zie hier het resultaat! 

Mocht je in de shop een product zien dat je net een beetje anders wilt kan dat meestal wel. Stuur dan een mailtje en ik probeer zo snel mogelijk te antwoorden. 

Ik wens je veel (shop)plezier!

 

 

© 2019 - 2023 door Daantje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel